ראש עיריית הוד השרון נפגש עם מפקד מחוז דן בפיקוד העורף, ובירך אותו על סיום תפקידו

אמיר כוכבי הודה לאל"מ אריאל בליץ על שיתוף הפעולה ההדוק

ראש עיריית הוד השרון אמיר כוכבי נפגש ביום רביעי 25.8.21 עם אל"מ אריאל בליץ, מפקד מחוז דן בפיקוד העורף ובירך אותו על סיום תפקידו ודרכו בשירות קבע, ועל העבודה המשותפת יחדיו בשנתיים האחרונות.

כוכבי הודה לאל"מ בליץ על שיתוף הפעולה ההדוק לאורך השנים, בהתמודדות עם משבר הקורונה, מבצע שומר החומות ומוכנות העיר לחירום.

"אני מודה לאל"מ בליץ על כל מה שעשה עבור תושבות ותושבי הוד השרון. על המחויבות, האחריות, המקצועיות והזמינות בשגרה ובחירום. שיתוף הפעולה בין מערכות אזרחיות וצבאיות אינו מובן מאליו, ואנו יצאנו נשכרים מהפעילות המשותפת ולמדנו ממנה הרבה. אני בטוח שגם באזרחות אל"מ בליץ ימשיך לפעול למען המדינה ואזרחיה", אמר כוכבי.

ראש עיריית הוד השרון ציין גם, כי הישגיו של אל"מ בליץ מגולמים גם בצוות שהשאיר אחריו והודה למפקד הנפה צחי גולדשטיין, ולמפקד יחידת הקישור להוד השרון, אמיתי אביעד.

מפקד מחוז דן, אל״מ אריאל בליץ אמר: ״אני מודה לראש העיר אמיר כוכבי על שיתוף פעולה מוצלח בשגרה ובחירום, בשנתיים האחרונות. בזמן אמת ראינו כי חשיבות הקשר בין פיקוד העורף לעירייה עזרה במוכנות ובמוגנות של העיר, נוכח אירועי החירום השונים״.