עיריית הוד השרון תעניק השנה 200 מלגות במסגרת שיתוף פעולה עם מפעל הפיס ופרויקט פר"ח

עיריית הוד השרון, בשיתוף עם מפעל הפיס ופרויקט פר"ח, תעניק השנה 200 מלגות בסך 10,000 ₪, לסטודנטיות וסטודנטים תושבי העיר, בעבור לימודים אקדמאים או לימודי הנדסאים.

על הזכאים להגשת הבקשה למלגה, להיות אזרחי ישראל, תושבי העיר בהווה  או שהיו כאלה עד למועד תחילת הלימודים האקדמאיים ובין הגילאים 16 ל-35.

המלגה תינתן לסטודנטים אשר לומדים לתואר ראשון או שני במוסד מוכר ע"י המל"ג או לומדים לתעודת הוראה במוסד המוכר ע"י  המל"ג או לומדים ללימודי הנדסאי במוסד המוכר ע"י המכון להכשרה טכנולוגית (מה"ט).
בעבור המלגה, יתחייבו הזוכים לבצע  פעולות התנדבות חברתית בהיקף 140 שעות לפחות במסגרת מחלקת משאבי קהילה והתנדבות, מחלקת נוער וקהילה עירונית או פרויקט פר"ח שכולל חונכות לילדים הזקוקים לעזרה לימודים ורגשית.

אמיר כוכבי, ראש עיריית הוד השרון ציין כי: "הגדלנו את מספר המלגות העירוניות מ-30 בשנים עברו ל-200 השנה, וגייסנו את פרוייקט פר"ח לקחת חלק בתוכנית המלגות. מדובר במענה לצורך כלכלי של סטודנטיות וסטודנטים רבים בתקופה המורכבת כלכלית אותה אנו עוברים תוך חיזוק הקשר של הסטודנטים לקהילה. בתקופה של ריחוק חברתי ונתק יש כאן הושטת יד לילדות וילדים רבים שזקוקים לסיוע לימודי וחברתי. בהגדלת מספר המלגות אנו שבים ומחזקים את המחוייבות שלנו כעירייה לדור העתיד של הוד השרון".

כנרת אלישע כהן חב' המועצה ומחזיקת תיק החינוך הבלתי פורמאלי: התכלית שעומדת מאחורי הענקת המלגות היא הרצון לתת הזדמנות לכל סטודנט וסטודנט שמגיש בקשה לקבל את הסיוע והתמיכה כנגד תרומה לקהילה. השנה בשונה משנים קודמות, תתאפשר לסטודנט שהגיש בקשה בשנה החולפת לקבלת מלגה ואף קיבל, להגיש גם בשנה הזו בקשה למלגה.

סטודנטים המעוניינים להגיש מועמדותם למלגה, יכולים להוריד את טופס ההרשמה, למלא ולהגיש בהתאם להנחיות לא יאוחר מ-1/11/20.