וותיקות/ים  יקרות/ים,

משרד הבריאות ממליץ לאוכלוסייה המבוגרת לצמצם את המגעים החברתיים ואף להישאר בבית ככל שניתן, כדי לצמצם את החשיפה לנגיף הקורונה ולהפחית את סיכויי ההידבקות.

השירות לאזרח הוותיק של אגף הרווחה והשרותים החברתיים עומד לשירותכם בכל שאלה, בקשת עזרה, סיוע בהקלת הבדידות וכן בתמיכה רגשית.
מוזמנות/ים לפנות בטלפון  09-7888545 ו/או באמצעות הקו החם שפתחנו במוקד העירוני 108 בטלפון 09-7759100 או בוואצאפ 050-2344446.

הודעה מהמשרד לאזרחים ותיקים
חברים יקרים,
אנחנו הולכים לתקופה של סגר. לא ברור ההיקף הסופי ולאן זה הולך אבל דבר אחד בטוח.
האזרחים הותיקים הם אוכלוסיית הסיכון הגדולה ביותר.
מוקד 8840*  - מוקד מיצוי זכויות, יטפל בימים אלו בכל נושא ועניין (מלבד נושאים בריאותיים כחלוקת תרופות שמשרד הבריאות אחראי מסיבות, ובכן, רפואיות). החלפת נורה, קניות, מה שתרצו ויחסוך יציאה של אזרחים ותיקים החוצה לשם הגנה עליכם/ן.

מידע ועדכונים

לינק פור יו - נשארים בבית  ומתעדכנים בכל המידע והקישורים בנושא וירוס הקורונה

קהילה תומכת לשמירה אורח חיים עצמאי, להרגיש שייך ומוגן.

סרטון בנק הדואר קצבאות ישירות הביתה

סרטון טיפול מרחוק 6 צעדים לטיפול מרחוק

זקנה בימי קורונה

מגוון פעילויות לשעות הפנאי

ערוץ הבידוד - עדכונים ובידור מהעיר בשידור ישיר  - לצפייה בפייסבוק עיריית הוד השרון

מועדון ספר הזהב  - מוזמנים/ות להצטרף למועדון הקריאה בהנחיית שגית אמת שממשיך להתקיים ע"י קבוצת זום zoom
למעוניינים להצטרף יש להתקשר לשגית אמת : 052-8368795 sagitemet@gmail.com
26.4  רומן / מיכל קובזמן
24.5  לעולם אל תיתן לי ללכת / קזואו אישיגורו
28.6  הציפורים / טאריי וסוס
26.7  בוק סרף בנושא הורים וילדים
30.8  אל תיגע בזמיר / הארפר לי

ספרייה עירונית - בהתאם להוראות משרד הבריאות, הספרייה העירונית הוד השרון, סגורה.
השאלת ספרים - ע"י שליחת רשימה של עד חמישה ספרים.  יש לשלוח למייל  hazmanotsifria@gmail.com לצרף שם מלא, מספר מנוי ומספר נייד. הודעה במייל חוזר כאשר החבילה מוכנה וממתינה מחוץ לדלת הספריה.
החזרת ספרים תתבצע בתיבת החזרה בימים א-ה,  בין השעות 09:00-16:00. פרטים נוספים באתר באתר הספרייה או לטלפון 09-7407054
ספריים דיגיטליים - הספרייה העירונית בחסות עיריית הוד השרון פותחת שערים דיגיטליים לכל תושבי/ות הוד השרון מוזמנים/ות להצטרף אלינו ולקבל ספרים דיגיטליים.
פרטים באתר הספרייה : http://hasifriya.hod-hasharon.muni.il/

קמפוס IL - קורס חינם להתמצאות בעולם ההתמצאות בעולם הדיגיטלי לאזרחים ותיקיםדיגיטלי לאזרחים ותיקים

אתר מחשבה טובה לגיל השלישי  - טכנולוגיה מאתגר להזדמנות  - שימושי האינטרנט בימי בידוד (שיחות וידאו, קניות באינטרנט וכן הלאה)

"כלי חוסן" לאוכלוסיית האזרחים הוותיקים להתמודדות יעילה עם דאגת הקורונה

הרצאות עם אשכולות -מגוון הרצאות של המרצים המובילים בתחומי ידיעת הארץ, היסטוריה ומורשת הקרב של ישראל

קורונה בשלייקס: מגוון תכני תרבות ופנאי, סרטונים והנחיות לניהול שגרה בימי הקורונה

מ.ת.ג - מחברים תוכן לגימלאים, ערוץ תוכן חברתי בו תוכלו למצוא מגוון גדול של הרצאות, סדנאות, קורסים, הפעלות והופעות אשר מתעדכנים מדי יום.

שומרים על קשר

אנו נמצאים בעיצומה של מגפת הקורונה הפוגעת בעיקר באוכלוסיית הגיל השלישי.
אנו בעירייה מבקשים לאתר את האזרחים הוותיקים מגיל 65 ומעלה,  בכדי להנגיש להם את שירותי העירייה עד פתח הבית ולשמור אותם בריאים.
אנא מלאו את הטופס המצורף בכדי לסייע לנו להעניק לכם/ן את כלל השירותים הדרושים ולשמור על קשר רציף.